Powered By Blogger

mai 11, 2013

Bruno Icobet - marele castigator al finalei "Romanii au talent" vs Legea cainilor fara stapan...


S-a afirmat in unanimitate ca omul este o fiinta superioara pentru ca “gandeste” de cele mai multe ori alegand gandirea pozitiva. Aceasta gandire pozitiva este generata de acel ceva din interiorul nostru care ne caracterizeaza din momentul in care pasim in viata. Se intampla ca pe parcursul drumului, transformarea  noastra sa sufere modificari in captarea energiei pozitive sau negative. Cum viata este o experienta pe care oamenii trebuie s-o experimenteze, se intampla ca de-a lungul vietii, adultii sa primeasca Lectii de Viata de la copii, unii acceptandu-le, altii ramanand fideli conceptiei lor de viata ca au mai multa experienta ca, doar, nu au trecut prin viata degeaba. Dar ce te faci cand acesti oameni care sunt fideli conceptelor lor, ajung sa ia decizii in numele tau? Este greu de imaginat si acceptat acest lucru. Printre multele decizii care se iau in numele tau si care iti sunt impuse fie ca vrei sau nu, fie ca le consideri inteligente sau nu, fie ca le consideri drepte sau nu, iti este fortata mana sa le accepti aplecand capul in detrimentul acelui ceva din interiorul nostru cu care ne-am nascut si renuntand sa lupti.
Lupta nu face bine nimanui dar sunt momente cand merita sa lupti atunci cand lupta se defineste prin inteligenta, acea inteligenta in care argumentele primeaza.
Aceasta “minunata” presa a noastra care ne abunda cu stiri, de cele mai multe ori fiind de o calitate indoielnica, mi-a adus in fata ochilor secvente din gandirea oamenilor, dovedindu-mi pentru a mia oara ca lumea este impartita in doua mari tabere, buna si rea. Procentual vorbind, cred ca cea buna este cu mult deasuprea celei rea. Imi doresc sa impartasesc cu voi cateva exemple de discutii sau comentarii pe marginea unui subiect care ar trebui sa ne puna pe ganduri in sensul ca trebuie sa ne dorim sa stim cine suntem cu adevarat.

 
 
 

Dupa cum poate cunoasteti aceasta Lege controversata a ajuns si pe masa CCR care au concluzionat prin vocea Presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean ca:
“E greu sa spun pe ce motiv (a respins CCR legea cainilor fara stapan - n.red.). Pe motiv ca eutanasierea nu este un lucru normal, este impotriva demnitatii umane. Imaginati-va un camp imens pe care sunt 200.000 de caini si cativa oameni care ii omoara. Ati vrea sa va uitati acolo, sa vedeti imaginea asta?”
“Ati vrea sa fiti unul dintre cei care ii omoara? Deci este vorba nu doar despre demnitatea omului care se uita, ci si despre cea a celui care este pus sa faca acest lucru. Dar nu asta este neaparat motivul constitutional, asta este un altfel de motiv, este un motiv pe care o sa-l inteleaga cine poate sa-l inteleaga."
La care as indrazni sa adaug: Oare acei cativa oameni care ii omoara ar avea puterea sa priveasca in ochi aceste necuvantatoare si sa le raspunda la intrebarea lor muta: DE CE?
Daca au avut loc atatea incidente nedorite de nici una din partile implicate in momente de rascruce, caini vs oameni, acest lucru se datoreaza oamenilor care prin violenta au adus in stare necuvantatoarele sa-si apere dreptul la viata. Oamenii au fost modelul necuvantatoarelor, de la oameni invatand legea dura a cum poti sa supravietuiesti.
Aduc argumente pentru aceasta minunata fiinta superioara care se numeste OM prin cateva comentarii la multele articole scrise pe aceasta tema pentru a se intelege cine pe cine a invatat:





Ea sau El comentau:
Apa de ploaie ...MAIDANEZII AU UCIS OAMENI DIN NOU si nimeni nu face nimic !! E timpu sa ii exterminam noi, fiecare cum poate.”
“Moarte maidanezilor si castrati zoofili retazi”
“Dar nu seamana cu cel care m-a muscat pe mine.
La sapun cu ei. Si manusi de dama...
Intrebati-o si pe pustoaica din Craiova ce "frumos" a fost... fiti impartiali pina la capat.”
Un alt exemplu de fiinta superioara...
“Maidanezi trebuie sa fie exterminati dupa fata pamintului prin ori ce metoda...Tara asta ...daca as avea o arma as intra ... si as trage unde as vedea cu ochi ...”


 
 
“DREPTURILE SI LIBERTATILE CONSTITUTIONALE INCALCATE DE PREZENTA CAINILOR (STERILIZATI SAU NU) PE SPATIUL PUBLIC SUNT: 1) DREPTUL LA VIATA SI LA INTEGRITATE FIZICA SI PSIHICA (esential de retinut ca japonezul a fost omorat de un singur caine printr-o muscatura de gamba, atacul cainelui fiind filmat de camerele de luat vederi ale bancii din apropiere). Implict toti care am fost muscati de gambe am fost la milimetri de a ne fi fost provocata o hemoragie fatala implict TOTI OAMENII SUNTEM IN PERICOL DE A FI OMORATI in acest fel ORICAND. Unde anume este specificat in Hotarare cine raspunde pentru oamenii omorati de maidanezi (sterilizati sau nu)? Sau legiuitorii se fac ca nu au auzit de cazul femeii omorate de caini, mancata de vie la ADP Sector 5? Haita criminala era compusa atat din caini sterilizati cat si din caini nesterilizati! Nu exista ca intr-o haita sa atace cainii nesterilizati si cei sterilizati sa stea de-o parte.”

 


 
 

Cand citesti acest comentariu te intrebi daca “DREPTUL LA VIATA SI LA INTEGRITATE FIZICA SI PSIHICA” se refera la caini sau la oameni?...
Daca cainii abandonati pe strada vor fi eutanasiati, imi rezerv dreptul de a eutanasia fiecare detinator de caine care nu-si sterilizeaza cainii. M-am saturat ca din copilarie sa fiu supusa la torturi extreme asistand la maltratarea si uciderea cainilor cu violenta. Vreti bestii, vreti ucigasi? Aveti grija ce va doriti pentru ca ii veti avea. Am ajuns o tara de canalii, de bestii, de ucigasi, de instigatori la violenta. Ucigasii sunt considerati eroi. Mass-media, politicienii, autoritatile locale, politia pedepsesc victimele, in loc sa pedepseasca infractorii. Este o tara bolnava, o tara cu un grav handicap, iar psihopatii sunt tinuti la piept si hraniti, pentru ca atunci cand vor fi mari, dupa ce vor fi ucis milioane de caini, sa ne ucida si pe noi. Am luptat degeaba in Piata Universitatii pentru schimbare, daca nu sunteti capabili sa schimbati mentalitatea de barbari a romanilor, sa-i educati si sa le amintiti ce inseamna sa fie OAMENI! De fiecare sfanta sarbatoare, in fiecare post, alegeri ati iesit cu otrava si ati lasat in urma cadavre de caini si lacrimi pe obrajii copiilor nostri. Ne-ati torturat cat ati putut, ne-ati distrus. Daca nu sunteti capabili sa sterilizati niste caini cu si fara stapan si doar la ucidere va ganditi, ma indoiesc ca veti fi in stare sa faceti ceva bun pentru tara asta. OAMENII PROSTI SE LUPTA CU MAIDANEZII ABANDONATI, OAMENII INTELIGENTI SE LUPTA CU CEI CARE-I ABANDONEAZA! Cat de inteligenti sunteti? Sau urmati linia portocalie? Exista o singura masura recunoscuta de OMS, UE si alte tari civilizate: STERILIZAREA OBLIGATORIE LA CAINII CU STAPAN, EDUCAREA DOBITOCILOR CARE ABANDONEAZA CAINII, MICROCIPAREA PENTRU PEDEPSIREA CELOR CARE ABANDONEAZA SI STERILZAREA CAINILOR STRAZII! Daca aveati bunul simt ca de acum 20 de ani sa faceti asta, acum nu mai erau caini pe strada. De 100 de ani cainii sunt ucisi.De ce dracu mai sunt caini pe strada, daca nenorocita asta de eutanasie este asa eficienta? RUSINE!!!! Nu mai instigati la crima!”
” peste 70% dintre infractori au inceput prin a ucide si a maltrata animalele. Criminalul de la coafor se distra ucigand cainii cu pietre. Un baiat de 14 ani a maltratat un caine si apoi a ucis un batran. Un barbat a ucis in bataie un cal si apoi si-a ucis fratele. Daca toti acesti ucigasi erau pedepsiti, daca uciderea animalelor cu sadism nu era ridicata la rang de mandrie nationala, mii de vieti erau salvate, daca acesti infractori erau pedepsiti. In schimb am ajuns sa merg pe strada si sa ma rog sa apara un caine pentru a ma simti in siguranta, pentru ca stiu ca unde este un caine, un infractor este gonit. Iata pana si zilele trecute a fost ucis un om pentru ca a protejat un caine de un nenorocit care vroia sa-l ucida. Si culmea, acel criminal este facut erou national. Sunt eu bolnava sau voi? Studiile FBI arata clar legatura intre crimele indreptate impotriva animalelor si violenta fata de oameni. Voua va pasa de oameni si de copii de nu mai puteti. Daca va pasa, pana acum toti cainii cu detinator erau castrati si toti cainii de pe strada erau castrati. Acum vorbeam la trecut despre maidanezi. In schimb va pasa de raurile de bani care curg o data cu sangele lor. Atat va doresc tuturor ucigasilor: sa aveti soarta maidanezilor ucisi in ROmania si viata lor mizerabila, sa ajungeti sa fiti victime si sa fiti tratati precum criminalii! Roata e rotunda! Si apropos de ce nu publicati toate mesajele? Credeti ca nu existam daca nu le publicati? O, dar suntem acolo. Si suntem furiosi, plini de ura si atat va mai intreb, dupa ce ne-ati furat dreptul la normalitate, ce credeti ca ne mai ramane?”
Exemple de “fiinta superioara” sunt sute daca nu, mii si cred ca mintile noastre sunt bolnave cand putem gandi si scrie asemenea comentarii, unele pline de o violenta verbala care te face sa te intrebi in ce fel de societate traim si daca vom putea supravietui strabatand drumul propriei noastre vieti...


 
 

Oare mai este nevoie de o alta dezbatere asupra Legii cainilor fara stapan?...cred ca nu...oamenii si-au spus cuvantul acordand votul lor la emisiunea “Romanii au talent”...ce poate fi mai graitor decat faptul ca au optat sa voteze pentru acel ceva din interiorul nostru care ne defineste ca fiind fiinte superioare si atat de minunate pentru ca am ales iubirea pentru iubire neconditionata si sa ne aducem aminte cate “fiinte superioare” au fost salvate de aceste necuvantatoare sau cate necuvantatoare si-au sacrificat viata pentru a o salva pe a noastra, neconditionat si plini de iubire. Si nu in ultimul rand aduceti-va aminte de acei minunati oameni care ne-au aratat ca din acesti maidanezi, cum ne place noua sa-i numim, au reusit sa formeze niste minunati insotitori/utilitari pentru acei oameni ajunsi in imposibilitatea de a mai parcurge drumul vietii fara ajutorul lor nepretuit, ajutorul unor necuvantatoare pe care am putea sa-i numim un fel de alti copii ai strazi.


 


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu