septembrie 14, 2008

Se muta Apocalipsa in 2012


Ieri, la ora 9.00 (ora Bucurestiului) a fost declansata ultima faza de verificari la cel mai mare accelerator de particule din lume: Large Hadron Collider (LHC) de la Geneva.

Experimentul propriu-zis va demara pe 21 octombrie, prin ciocnirea a doua fascicule de protoni. O parte a oamenilor de stiinta spune ca experimentul va produce gauri negre care vor duce la sfarsitul lumii in anul 2012. Finalul civilizatiei terestre in acel an a fost prorocita si de culturile maya, chineza, precum si de Nostradamus, cu sute de ani inainte de experimentul LHC. De ce vorbesc toti de sfarsitul lumii in 2012?
LHC este un tub circular, lung de 27 km, ingropat la 100 de metri sub pamant, prin care a circulat ieri un flux de protoni, pentru a vedea daca instalatia functioneaza normal. Pe 21 octombrie, in acest tub vor fi ciocnite doua fascicule de protoni, unele din elementele de baza ale unui nucleu atomic. Prin ciocnire, protonii se vor desface in subparticule, adica quarci, care exista si in natura, dar nu sunt de origine materiala. Se presupune, teoretic, ca in LHC va aparea in acel moment 'Particula lui Dumnezeu', care va inchega acele subparticule si le va determina sa refaca structura protonilor, apoi a atomilor si a moleculelor. Mai pe scurt, oamenii de stiinta cauta in LHC 'Particula lui Dumnezeu', cu ajutorul careia se poate face materie din nimic, asa cum s-a intamplat la inceputul Universului.

Exista insa oameni de stiinta care spun ca in timpul acestui experiment, 'Particula lui Dumnezeu' se va transforma in corpuri cu o densitate extraordinar de mare, adica gaurile negre, care vor absorbi tot ce este in jurul lor, inclusiv lumina.

Cercetatorul Otto Rossler, de exemplu, este unul dintre specialistii care au depus o cerere de ultim moment pentru intreruperea experimentului. Potrivit acestuia, gaurile negre rezultate in urma exploziei ar putea creste in aproximativ patru ani, adica pana in 2012, si ar putea atrage Terra in ele. Initiatorii proiectului au recunoscut ca se vor forma gauri negre in timpul experimentului, dar au spus ca acestea vor fi foarte mici si vor avea durata de viata extrem de redusa. Practic vor fi inofensive. Toate pozitiile legate de LHC se bazeaza insa doar pe ipoteze teoretice, pentru ca abia in urma experimentului vor vedea ce rezulta practic.
"Accident nuclear" la Cernavoda
Nuclearelectrica va simula, pe 15 octombrie, un accident nuclear la Unitatea 2 a centralei de la Cernavoda. Scopul este un exercitiu de urgenta radiologica. Centrala nucleara de la Cernavoda are cinci reactoare, fiecare cu o putere de 700 MW. In prezent, functioneaza doar doua grupuri din cele cinci.
Si ei au facut pronosticuri sumbre
In mod inexplicabil, exista mai multe surse care au anuntat, cu sute de ani inaintea experimentului LHC, ca sfarsitul lumii va veni in anul 2012.
Nostradamus

Nascut la 14 decembrie 1503 si decedat in 1566, Nostradamus a fost considerat un profet, iar scrierile sale au fost considerate mereu drept ghid al viitorului. Pornind de la unele texte gasite recent, interpretii lui Nostra-damus spun ca evenimentele viitoare, de pana in anul 2012, vor reprezenta o 'Vreme a nenorocirilor'. In anul 2012, 'reinnoindu-se ciclul secolelor, va ploua cu sange, foamete si razboi, iar pe cer se va vedea un foc mare'.
Chinezii

Cea mai veche scriere chinezeasca, 'I Ching' sau 'Cartea Schimbarilor', folosita in mod normal pe post de oracol, ascunde si ea o ciudatenie. La inceputul anilor ′70, controversatul cercetator american Terence McKenna a analizat numerologic structura cartii si a conceput o harta a timpului, care cuprinde cei 4.000 de ani de istorie inregistrata si care se incheie pe 21 decembrie 2012.
Mayasii
Mayasii au cartografiat ciclurile planetelor Marte si Venus, ale Lunii si Soarelui, cu o precizie egalata abia in epoca moderna. Conform calendarului lor, Ciclul actual, inceput in 3114 i.Hr., anul mitic al creatiei la mayasi, este prognozat sa se incheie 5.126 de ani mai tarziu, pe 21 decembrie 2012.Data Apocalipsei.
Articol preluat de pe http://stiri.rol.ro/content/view/147102/2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu